Kategorier

Hjælp

Velkommen til Projekt Mindretalsliv. Hvis du ønsker at bidrage med en fortælling eller (beskrivelsen af) en genstand, kan du oprette dig selv som bruger og indsætte dine egne artikler her på siden.

I spalten til venstre klikker du på ‘Login’ og derefter på linket ‘Registrér’. Når du har skrevet din email-adresse (2 gange) trykker du på knappen ‘Registrér’. Herefter modtager du en email der indeholder et link og dine login-oplysninger. Din email-adresse bliver dit brugernavn.

Når du er logget ind, finder du i spalten til højre under afsnittet ‘Mine indlæg’ linket ‘Skriv et nyt indlæg’. Her skriver du en titel, vælger en kategori og trykker på knappen ‘Opret’. Herefter ser du dit nye indlæg i listen ‘Mine indlæg’. Her vil du hele tiden have et overblik over alle dine indlæg, som du til enhver tid kan redigere i.

Klik på overskriften til et indlæg under ‘Mine indlæg’, og du føres frem til siden med indlægget. Her kan du skrive teksten, angive én eller flere kategorier og uploade op til 4 billeder.

Andre besøgende her på siden vil kunne læse dit indlæg og finde inspiration i det. De har også mulighed for at skrive en kommentar til dit indlæg. Disse kommentarer vises altid nederst på siden med dit indlæg.

God fornøjelse med indsamlingen!

Med venlig hilsen
Projekt Mindretal